KUTYAGURU

"Segítség! Nekem ez nem megy!"

2017. július 23. - KUTYAGURU

Nem vagy rossz gazdi! Sőt, ha már olvasod ezt a bejegyzést, akkor az azt jelenti, hogy nem csak azért tartod a kutyád, hogy cuki képeket posztolj róla… feladtad bizonyos kényelmi lehetőségeidet (reggel korán kelsz, buli vagy étterem helyett a kutyára költöd a pénzed és a szabadidőd), hogy felelősséget vállalj egy életért. Ha pedig baj van, vagy szeretnéd jobban nevelni, megkeresel engem.labrador-vs-golden-onging-care.jpg

Sok gazdi kétségbe esik, hogy ez neki nem megy, Ő nem tud igazán jó gazdi lenni, nem hisznek magukban… Kutyát nevelni nem egyszerű… hozhat magával rengeteg rossz viselkedési mintát, szokást, lehet erősebb habitusú, aki folyton megkérdőjelezi a döntéseidet, vagy lehet gyengébb, aki mindentől és mindenkitől fél, neki pedig folyamatos megerősítésre van szüksége.

Nincs tökéletes kutya, ahogy tökéletes gazdi sem. De, ha szeretnél javítani a helyzeten, a legtöbbet kihozni magadból, akkor én ott leszek, és segítek! Nem fogom azt mondani, hogy béna vagy, nem fogok csúnyán nézni, ha sokadik próbálkozásra sem megy, vagy csak épp az nap semmi sem akar sikerülni. Együtt fogunk dolgozni, hogy együtt tudjatok élni. Ha benned meg van a tenni akarás, a többihez már csak kitartás kell!

Nem mondom, hogy nincsenek mély pontok, mindig vannak. Elfárad az ember, de ezek kellenek a sikerhez! Kérdezd csak meg bármelyik sikeres trénert, versenyzőt, tenyésztőt… mindenki a hibákból, kudarcokból és küzdelmekből tanult a legtöbbet, ezek által fejlődünk a leginkább és Te is ebből fogod nyerni az erőd!

Úgy, hogy kutyázásra fel, mert nincsen lehetetlen!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaguru.blog.hu/api/trackback/id/tr3412674555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása