Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

KUTYAGURU

Tabu téma! Szex a kutya mellett???

2014. október 01. - KUTYAGURU

13244_5_alasan_untuk_tidak_tidur_dengan_hewan_peliharaan.jpgStatisztikák is bizonyítják, hogy legtöbben a magányos fiatal hölgyek és a fiatal párok vállalnak manapság kutyát. Mi nők pedig hajlamosak vagyunk egészen hozzánőni kis kedvencünkhöz, így életünk minden helyzetében jelen lehet. De vannak pillanatok, amikor nem biztos hogy jól jön 4 lábú barátunk közelsége... 

Általában minden párkapcsolat részét képezi a közös, intim együttlét. Ilyenkor megteremtjük a nyugodt hangulatot, csak a másikkal foglalkozunk, igen ám, de mi történik ilyenkor a kutyával?

Célszerű kizárni a szobából, több okból is! Tegyük fel például, hogy szingliként vállaltuk a kutyát, és újdonsült pár jelöltünk ugyan szereti, de még sem annyira közelről, mint mi? Nem lenne túl kellemes első randi élményként Fifi tekintetével elszámolni, aki cseppet sem érti mit csinálnak az Ő egyetlen gazdijával... arról nem is beszélve, hogy a kiszűrődő zajok, hangok nem minden kutyát hagynak hidegen és nem tudhatni ilyenkor milyen reakcióra számíthatunk.

A másik eset, hogy párunkkal, mintegy a kapcsolatunkat magasabb szintre emelve vállalunk kedvencet. Ilyenkor megint csak a nők hajlamosak túlzásba esni, "jajj ne hagyjuk egyedül, szegény, sír, biztos fázik, fél a sötétben" és ennek bizony gyakori elhidegülés lesz a következménye... 

Meg kell tanulnunk határt szabni a saját életünk, intimitásunk és a kutya élettere között, mert lehet, hogy nekünk nem zavaró, párunknak viszont okozhat kellemetlenséget, amit gyakran szeretetből fakadóan nem is mondanak el. Ahhoz, hogy tényleg zavartalan pillanatokat éljünk meg a hálószobában érdemes néhány dologra odafigyelni:

  • Fárasszuk le a kutyát, hogy ebben az időben Ő semmi másra ne vágyjon, csak egy nyugodt alvásra!
  • Tanítsuk meg neki, hogy az egyedül lét nem rossz és örökké tartó dolog: a nap bármely szakában zárjuk ki pár percre a szobából, majd engedjük be, az időket kiszámíthatatlanul variáljuk!
  • Hagyjunk kint neki szórakoztató játékot, akár a KONG, mely leköti a figyelmét erre az időre! 
  • Hagyjuk bekapcsolva a tv-t, hogy máshonnan is halljon hangokat (kivétel, ha a tv hangjaira gyakran kezd el ugatni, ez megint csak zavaró lehet, ilyenkor inkább ne hagyjuk tvzni)!

Kellemes együttlétet! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyaguru.blog.hu/api/trackback/id/tr176750289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lángharcos 2014.10.02. 13:02:07

És mi van a macskákkal? :D

magyar bucó 2014.10.02. 17:37:41

"mi történik ilyenkor a kutyával?"

Kivágjuk, mint macskát szarni. A kutya helye nem a hálószobában van. Soha, nemcsak kefélés közben.
süti beállítások módosítása